Tevékenység

gyermek korhaz
Gyermek étkeztetés Kórházi étkeztetés
Iskolák és óvodák számára nyújtunk teljes körű hideg- és meleg étkeztetést: tízórait, ebédet és uzsonnát. Nagy figyelmet fordítunk a korosztályoknak megfelelő kalória és tápanyag bevitelre, hogy a mi ételeinket fogyasztó gyerekek ne csak finom, hanem egészséges ételeket is kapjanak. Hazai alapanyagokból és gondos, szakszerű munkával készítjük ételeinket, a legkorszerűbb táplálkozástudományi ismeretek birtokában. Kórházi betegek számára nagyon fontos szerepet kap az étkeztetés, hiszen a kezelések elengedhetetlen része az élelmezés. A megfelelő táplálás következtében a betegek közérzete javítható, gyógyulásuk felgyorsítható. Az étlapok változatosak, az évszaknak megfelelőek. Diétás ételeink a betegek gyógykezeléséhez nélkülözhetetlenek.
Partnerek Partnerek

SZMJV Önkormányzata NGSZ
SZMJV Önkormányzata Bölcsődék Igazgatósága
SZMJV Önkormányzata Óvodák Igazgatósága
Kiskunmajsa Város Önkormányzata

Szegedi Tudomány Egyetem
munkahely rendezveny
Munkahelyi étkeztetés Rendezvény szervezés
A munkahelyi étkeztetés fontosságát számos felmérés bizonyítja: ha a dolgozók rendszeresen, kulturált körülmények között étkezhetnek, akkor javul teljesítményük, koncentrálóképességük. Mindenfajta munkahely típushoz illeszkedő étkeztetési szolgáltatást biztosítunk. Frissen készített ételek, profi felszolgálóink a biztosítéka felejthetetlen rendezvényének.
Partnerek Partnerek

Országos Rendőr-főkapitányság
SZMJV Önkormányzata
SZMJV Polgármesteri Hivatala

Convention Budapest Kft.
Forwarding Cluster Kft.
Lajosházi Panzió Kft.
dieta sport
Diétás étkeztetés Sport étkeztetés
Diétás étkezésre igényt tartók részére saját konyhánkon készített diétás étrendet biztosítunk. A dietetikus az élelmezésvezetővel közösen tervezi és felügyeli a diétás ételkészítést. Szakembereink folyamatosan vezetnek be új recepteket, a minél változatosabb kínálat érdekében. Sporttáplálkozás feladata a teljesítmény maximalizálása, hogy közben az egészség megőrzése sem szenvedjen csorbát. Dietetikusaink nemzetközi és hazai szakmai ajánlásokat követnek a táplálkozás összeállításánál.
Partnerek Partnerek

Gemma Fejlesztő Iskola
Makray Fogyatékkal Élő Gyerekek Nappali Intézménye

Békéscsabai Röplabda SE
SZEOL SC