Cégismertető

A SULI-HOST Vendéglátó és Szolgáltató Kft. 1992 tavaszán alakult három magánszemély közreműködésével, fő tevékenysége a diákétkeztetés.

Magyar tulajdonosi háttérrel, hazai partnerekkel, célunk, hogy sikeres példát és eredményes mintát mutassunk a hazai gyermekétkeztetési piacon.

Naponta 17.000 ember veszi igénybe szolgáltatásainkat rendszeresen munkahelyeiken, kórházakban, oktatási és szociális intézményekben.

Küldetésünk, hogy kiváló szolgáltatást nyújtva vendégeink egészséges és korszerű ételeket fogyasztva jóllakjanak, felfrissüljenek és kikapcsolódjanak. Ételeink friss, magyar alapanyagokból készülnek.

Hiszünk abban, hogy a szolgáltatásunk minősége fontos gyermekeink egészséges fejlődése szempontjából. Étlapjaink változatosak, hozzájárulva a minél szélesebb körű gasztronómiai jártasság kialakulásához. Étlapjainkat a tapasztalat élelmezésvezetőnk, és dietetikusunk állítja össze, biztosítva, hogy az ételeink megfelelő energia és tápanyag tartalommal, vitamin- és ásványi anyag tartalommal rendelkezzenek, és a korszerű, vegyes táplálkozásnak megfeleljenek.